Соціальний карантин і наслідки

Соціальний карантин і наслідки

April 15, 2020
Diary
Imported, R:eviewed

Перечитував свій власний блог, та читаючи малочисельні коменти, помітив - що один із доменів друзів, а саме - tsybulko.org- пропав. Шкода.

Та точно знаю, що із френдом все гаразд - переключився на фейсбук, який все більше вбиває стенделоун блоги. А я ж навпаки, помітивши, як мій паттерн використання фейсбуку змістився у бік читання непотрібного мені шлаку, вирішив на додачу до social distancing запровадити іще і соціальний карантин. Фейсбук і так вже єдина соціалка у моєму побуті - бо важко назвати соціальною мережею Linkedin або Twitter - у перший я і так заходив раз на місяць,  а у Тві для мене немає ніякої соціальної складової — жодної людини там не знаю особисто.

Два тижні назад завершилась перша фаза експерименту - заглянув у ФБ після місячного карантину, і задоволений результатами - повернувся до його продовження.

12 візитів до фейсбуку на рік - хіба не погана мета? Врешті решт, навіть блог трошки ожив, не кажучи вже про вивільнення часу для інших цікавих та корисних активностей. Сподіваюся, далі буде тільки краще.

comments powered by Disqus