Дні Канади, завершення.

Дні Канади, завершення.

February 21, 2021
Diary
Imported, R:eviewed, Laptop, Hardware

Тренд щодо “Днів Канади” народився в моєму алко-бложику, і я все намагався згадати, що ж іще канадського за останній місяць (на додачу до пива і віскі) я забув, аж ось воно.

Почав грітися ноутбук, я (повторно) замінив термопасту (і може заміню ще раз, та замість доставленої із Латвії КПТ-8 візьму щось модерновіше) - почав думати про охолоджуючу підставку. Подивившись на Амазоні, я дуже розстроївся і засумував за своєю старючою Notepal від Cooler Master - вона була суцільним шматком залізяки (алюмінію?) із двома вентиляторами та приємним “зубчиком” внизу під зап’ястками - зручніше положення рук -> зручніше друкувати. На жаль, її знайти не вдалося (вже давно не продають). Обрав собі щось навмання (із популярних) за ~$20, приїхало пластмасове решето, прогинається, вентилятор шумить, вимикається лише фізичним відключенням ЮСБ. Повернув назад, і вже почав морально дозрівати на якусь мажорну підставку за $50-$80, аж як ностальгічний пошук по картинкам вивів мене на сайт канадійського магазину, в якому той самий Notepal продавався за 11 CADСайт виглядає немов привіт із 90х, вартість доставки вдвічі перевищувала ціну виробу, але журба за добре знайомою підставкою (яку я, здається, продав за ₴100 при виїзді) затьмарила розум і я зробив замовлення.

Всупереч очікуванням, сайт і магазин виявилися робочими, замовлення прийняли, гроші списали. Мої сподівання були песимістичними - від підозри, що це неробочий сайт-привид, що застряг у тому давньому минулому, я перейшов до думки, що просто немає цього товару, хоча і заявлено що є. Однак за пару днів прислали емейла із трекінг-номером, а ще за декілька днів прийшла і сама посилка. Власне, ця посилка і завершує ті самі “дні Канади” - підставка приїхала, я щасливий, хотілося би написати - ноутбук холодний, але ніт, все одно гріється, та я вже настільки в приємному пост-катарсисі від успішної “авантюри”, що на це не зважаю %-)

UPD: поліз на сайт аби додати ссилку в пост - і побачив, що після моєї покупки підняли ціну до $28! Я так дивлюся, ріст інвестицій вийшов краще, аніж в біткоїнах, +200% за пару тижнів ))



comments powered by Disqus